2010年6月19日土曜日

Galette and Obanyaki

イタリア語講座の帰り
フレンチの店でガレットを食べた。
ラッフルズホテルのすぐ近く、Entre-nous Creperie。
そば粉のぱりっとしたガレットに
アボカドとトマトのフィリング。
12ドル也。

ちょっと塩っからい感じもしたけど、
席が狭い気もしたけど
まあまあかな。

そして、今日のおやつは大判焼。
Mr.Beanって名前の豆乳のお店。
チョコ、カヤ、ピーナッツ、あんこを今まで食べてみたけど
結論。「やっぱりあんこが一番おいしい」

他にツナ、チーズ、ブルーベリー味があるけど
もうそうなると別物でしょうって感じ。

こんなもんばっかし食べてます。


On the way back from an Italian language class,
I had a galette at a French eatery.
It was Entre-nous Creperie, very close to the Raffles Hotel.
Crispy buckwheat crepe with filling of avocado and diced tomato.
It costs S$12.

It was a little salty for me,
the seat was a little small for me,
but I liked it.

And today's sweet was Obanyaki (pancake) of Mr.Bean.
It's famous shop for soya milk drinks.
I've had pancakes with chocolate, kaya, peanut, and red bean filling.
My conclusion is that red bean is the best for Japanese taste.
They have other flavor; tuna, cheese, and blueberry.
For me, those are not the same kind of food any more.

I can't stop eating sweets like this.

0 件のコメント:

コメントを投稿

いろいろ書き込んでいってください。
Please leave your message or comment.
Thank you.